• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Vitalia.cz

Upečte si velikonoční perníčky, které jsou hned měkké. Do těsta více vajec a méně medu

Přidat Vitalia.cz do oblíbených
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Upečte si velikonoční perníčky, které jsou hned měkké. Do těsta více vajec a méně medu
Datum publikování: 17. 4. 2025

Nejen na Vánoce, ale i na Velikonoce se tradičně pečou perníčky. Většina lidí dává přednost těm hned měkkým, do kterých patří hodně vajec a méně medu. Perníčky je tak možné konzumovat okamžitě po upečení a ozdobení.

Přečíst celý článek na Vitalia.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Vitalia.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
perníčky Vánoční perníčky Více za méně jablko na tvrdé perníčky jak na tvrdé perníčky recept na vánoční perníčky Medu Jíst méně Méně chybovat Méně masa
Doporučené články
  • iReceptář.cz
    Velikonoční perníčky: Jednoduché, měkoučké a nejvoňavější (iReceptář.cz, 31. 3. 2022)
  • Maminka.cz
    První vánoční cukroví: Upečte si nejlepší měkké medové perníčky (Maminka.cz, 1. 12. 2024)
  • Maminka.cz
    RECEPT: Nejlepší velikonoční perníčky. Ihned měkké a perfektně nadýchané (Maminka.cz, 19. 4. 2025)
  • Tojesenzace.cz
    Perníčky hned měkké (Tojesenzace.cz, 9. 12. 2021)
  • OnaDnes.cz
    Advent s vůní medu a koření. Upečte si letos ty nejlepší vánoční perníčky (OnaDnes.cz, 2. 12. 2023)
  • Dům a zahrada
    Vánoční recept: Medové perníčky, které jsou měkké hned a nemusíte na ně čekat týdny (Dům a zahrada, 19. 11. 2024)
  • Ženy.cz
    Perníčky měkké hned po upečení: Tenhle recept budete dělat znovu a znovu (Ženy.cz, 30. 11. 2024)
  • Ženy.cz
    Pusťte se do cukroví: Jak na hned měkké, výborné perníčky? (Ženy.cz, 30. 11. 2022)
  • Blesk.cz
    Mazanec s mandlemi a pomerančem z brioškového těsta: Rady valašského šéfkuchaře (Blesk.cz, 25. 3. 2024)
Vitalia.cz
Nejnovější články
  • Pravák, poddubák, kovář, hořčák. Poznejte hřiby podle fotek (28. 9. 2025)
    DNES
  • Zkuste srbské rizoto s mletým masem. Důležitý je správný výběr rýže (26. 9. 2025)
  • Jak jsem odmítla operaci lupavého palce mé dcery (26. 9. 2025)
  • Covidu přibývá, o epidemii ale nejde. Lékaři mají vakcíny proti současné variantě (26. 9. 2025)
  • Oční kontakt, krátké věty. Takhle se domluvíte s člověkem, který má Alzheimerovu chorobu (25. 9. 2025)
Zobrazit poslední články na Vitalia.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze