• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Vitalia.cz

Přetahovat si hosty jídlem pod cenou není cesta, říká šéfkuchař vyhlášené restaurace

Přidat Vitalia.cz do oblíbených
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Přetahovat si hosty jídlem pod cenou není cesta, říká šéfkuchař vyhlášené restaurace
Datum publikování: 8. 9. 2021

[5 minut čtení] ROZHOVOR – Během covidu měli zavřeno jako všichni ostatní, nyní si v restauracích Kampa Group zvykají na novou klientelu. „Ceny netvoříme podle návštěvníků, ale podle vstupních surovin, měnit je nemůžeme,“ vysvětluje Marek Raditsch. Šéfkuchař Marek Raditsch vede restaurace skupiny Kampa Group Hergetova Cihelna a Kampa Park. Do povědomí veřejnosti se zapsal coby někdejší porotce v televizní soutěži MasterChef, nyní také přijal angažmá...

Přečíst celý článek na Vitalia.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Vitalia.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Kampa Muzeum Kampa restaurace berchtesgaden restaurace čínská restaurace hadí restaurace hypotéky restaurace První restaurace Reklamace restaurace restaurace 420
Doporučené články
  • iLuxus.cz
    Nový šéfkuchař restaurace DEER (iLuxus.cz, 8. 3. 2022)
  • E15.cz
    Číšník nemá právo legitimovat hosty ani kvůli testování, říká šéfkuchař Kašpárek z Fieldu (E15.cz, 10. 5. 2021)
  • Vitalia.cz
    Šéfkuchař Sapík: Letos upečeme 280 svatomartin­ských hus. Rezervace máme plné (Vitalia.cz, 11. 11. 2021)
  • Blesk.cz
    Podzimní menu podle šéfkuchaře Fichtnera: Burger s trhaným hovězím i polévka (Blesk.cz, 30. 9. 2025)
  • Hobby.cz
    Nechtěl „signature dish“, stala se jím koprovka. Díky hostům, říká šéfkuchař (Hobby.cz, 31. 1. 2023)
  • Ekonomika iDNES.cz
    AI šéfkuchař vede restauraci v Dubaji. Čaruje s recepty i snižuje plýtvání jídlem (Ekonomika iDNES.cz, 23. 7. 2025)
  • Hobby.cz
    Žralok mě mile překvapil, losos se přeceňuje. Šéfkuchař o rybích specialitách (Hobby.cz, 28. 8. 2024)
  • Info.cz
    Pro hosty je důležitý kontakt s kuchařem. Každý den to ale dělat nejde, to by se člověk zbláznil, říká Černý (Info.cz, 6. 2. 2022)
  • iLuxus.cz
    V Tritonu řádil ďábel. Tak hříšné menu jste ještě nejedli (iLuxus.cz, 10. 10. 2025)
Vitalia.cz
Nejnovější články
  • Zkontrolovali jsme, jak řetězce uvádějí složení pečiva. Část to dělá špatně (5. 11. 2025)
    DNES
  • Dnes se začíná prodávat český křen. Využijte ho k masu, řepě nebo k sushi (5. 11. 2025)
    DNES
  • Umělé oplodnění někdy potřebují i ženy do 25 let. Tohle jsou důvody (5. 11. 2025)
    DNES
  • Další nemocnice operuje karpální tunel endoskopicky. Bez čekání a na pojišťovnu (4. 11. 2025)
  • Jedno kýchnutí znamená deset metrů jízdy poslepu, na dálnici i třicet (4. 11. 2025)
Zobrazit poslední články na Vitalia.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze