• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Vitalia.cz

Léto je pro pekaře kvasového chleba pohroma

Přidat Vitalia.cz do oblíbených
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Léto je pro pekaře kvasového chleba pohroma
Datum publikování: 9. 7. 2021

[6 minut čtení] Každý, kdo si v lednici hýčká kvásek pro chleba, těsto na pizzu nebo kvasové koláče, zažívá perné období. Kvas v tomto teplém počasí roste pod rukama a člověk si láme hlavu, jak se ke kvasu během léta chovat. Poradíme, jak kvasové těsto zbrzdit, jak kvas krmit i jak poznat, kdy už není ve formě. Pečení chleba z kvasu, který si opečováváme ve skleničce v lednici, je proces náročný. Naučit se poznat, kdy má váš kvásek hlad, kdy je...

Přečíst celý článek na Vitalia.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Vitalia.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
chleba Pečení domácího chleba kvas Dědečkův chleba Domácí chleba kláskový chleba Kompostování chleba Oživení chleba pita chleba Plesnivý chleba
Doporučené články
  • Tojesenzace.cz
    Světový den chleba a pečiva: Pro české pekaře je letošní rok náročný  (Tojesenzace.cz, 13. 10. 2022)
  • Tojesenzace.cz
    Čeští pekaři oslavili Světový den chleba. Extrémně rostoucí vstupní náklady nutí pekaře promítnout je do cen chleba a pečiva! (Tojesenzace.cz, 14. 10. 2021)
  • Tojesenzace.cz
    Objevte kouzlo italské i thajské kuchyně, naučte se péct chleba a vařte podle Jamieho Olivera! (Tojesenzace.cz, 2. 6. 2022)
  • Deník.cz - Podnikání
    Pekař vyrábí chleba z kvásku a bez chemie. Inspiraci našel v horách ve Francii (Deník.cz - Podnikání, 4. 6. 2025)
  • Blesk.cz
    Tvrdá práce, málo peněz. Pekařům dochází lidi, nízké mzdy odstrašují. Zdraží chleba? (Blesk.cz, 29. 10. 2024)
  • Ekonomika iDNES.cz
    Kvůli biopalivům nebudeme mít z čeho péct, stěžují si američtí pekaři (Ekonomika iDNES.cz, 8. 8. 2021)
  • Tojesenzace.cz
    Návrat žitného krále do českých kuchyní (Tojesenzace.cz, 21. 10. 2021)
  • iReceptář.cz
    Velikonoční beránek podle Mistra pekaře. Jaké triky má Josef Maršálek? (iReceptář.cz, 1. 4. 2023)
  • ParlamentníListy.cz
    Vinklátová (SLK): Naučná stezka na Turnovsku připomíná odkaz historika Josefa Pekaře (ParlamentníListy.cz, 28. 11. 2022)
Vitalia.cz
Nejnovější články
  • Očkování proti žloutence: Jak je to s nutností dodržet rozestup mezi dávkami (21. 10. 2025)
    DNES
  • OZP stopla kvůli velkému zájmu jeden z příspěvků na dentální hygienu (21. 10. 2025)
    DNES
  • Recept na domácí krtkův dort, který chutná mnohem lépe než ten z krabice (20. 10. 2025)
  • Každý člověk ročně zaplatí ze svého přes 8 tisíc za léky a zubaře (20. 10. 2025)
  • Říjnový státní svátek změní prodejní dobu obchodů. Nakoupíte jen někde (20. 10. 2025)
Zobrazit poslední články na Vitalia.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze