• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Starobní důchod 2022

Přehled aktuálních zpráv a článků na téma Starobní důchod 2022. Sledujeme zpravodajství, magazíny a podcasty napříč médii a sestavujeme výběr souvisejících materiálů.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Starobní důchod 2022

• Dům financí
    Poradna: Budu ze Slovenska dostávat 13. důchod, když bydlím v Česku?
    Dům financí, 12. 6. 2026
    Jan: Během života jsem pracoval v Česku i na Slovensku, situaci jsem si zjišťoval a budu pobírat dílčí starobní důchod z obou zemí. Jak to...
  • Penize.cz
    Na důchod prý spoříme málo. Kalkulačka ČSSZ to většině potvrdí
    Penize.cz, 14. 7. 2026
    DNES

Nejčastěji si lidé ve věku 45 až 65 let dávají na důchod stranou 1001 až 2000 korun měsíčně. Nejvýš dva tisíce odkládá 55 procent...
  • Dům financí
    Poradna: Jak skončím v zaměstnání jako důchodce nejrychleji?
    Dům financí, 13. 6. 2026
    Ludvík: Jako starobní důchodce pracuji přes dva roky na normální pracovní smlouvu. Už chci však skončit, pokud možno ihned. Mám na to jako...
  • ParlamentníListy.cz
    HK: Více než třetina Čechů chce z úspor na důchod financovat rozvoj
    ParlamentníListy.cz, 16. 6. 2026
    Více než třetina Čechů chce, aby část jejich penzijních úspor směřovala do projektů v České republice.
  • Dům financí
    Poradna: Narodila jsem se v roce 1966, obnoví se mi vdovský důchod?
    Dům financí, 8. 6. 2026
    Jaroslava: Narodila jsem se v červenci 1966 a pobírám vdovský důchod z důvodu studia dcery. V květnu však dcera složila státní...
  • Dům financí
    Poradna: Jak moc mi nepojištěný rok sníží předčasný důchod?
    Dům financí, 10. 6. 2026
    Gabriela: Za měsíc mi skončí nárok na podporu v nezaměstnanosti. Do předčasného důchodu budu moci odejít až za rok. Pravděpodobnost, že...
  • Finance iDNES.cz
    O předčasný důchod zažádal dvojnásobek lidí než loni. Důvod je jasný, říká analytik
    Finance iDNES.cz, 11. 6. 2026
    Předčasný důchod umožňuje lidem odchod do penze až o tři roky dříve, ale s nevýhodou trvalého krácení důchodu. Přesto se k němu za...
  • Deník.cz - Zprávy
    Důchod v 72, vyšší odvody pro bezdětné. Ivana Tykač má plán proti vymírání Česka
    Deník.cz - Zprávy, 11. 6. 2026
    Vymíráme, ale existuje řešení. Pod tímto heslem představil institut Solvo návrh, který má Česko připravit na nízkou porodnost, stárnutí...
  • Dům financí
    Poradna: Nutnost hledání zaměstnání v invalidním důchodu
    Dům financí, 6. 6. 2026
    Dana: Bývalou práci jsem již ze zdravotních důvodů nezvládala, tak jsem tam skončila. Požádala jsem si o invalidní důchod a byl mi...
  • Finparáda.cz
    Žebříček doplňkového penzijního spoření v červnu: Vítězí NN, Rentea a Conseq
    Finparáda.cz, 17. 6. 2026
    Doplňkové penzijní spoření je jedním z klíčových nástrojů, jak si v České republice zajistit finanční rezervu na důchod. Stát jej...

Starobní důchod 2022 - mohlo by Vás zajímat

starobní důchodDůchod 2022průměrný starobní důchodStarobní důchod kalkulačkaInvalidní a starobní důchodŽádost o starobní důchodInvalidní důchod 2022Sirotčí důchod 2022starobní důchodce
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze