• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Pokuty v hodnotě 5 000 korun

Aktuální informace ohledně Pokuty v hodnotě 5 000 korun. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Pokuty v hodnotě 5 000 korun

• Svět cestovatele
    Jen bliknete a už letí pokuta. Děkovačka vás může stát i pět tisíc
    Svět cestovatele, 7. 1. 2025
    Jen bliknete a už letí pokuta. Děkovačka vás může stát i pět tisíc. Myslíte si, že vás zdvořilost nikdy nemůže dostat do problémů?...
  • Blesk.cz
    Nové pokuty v dovolenkovém ráji. Až 5 000 korun za nákup suvenýrů na ulici ve Španělsku
    Blesk.cz, 15. 6. 2024
    Dovolenkáři ve Španělsku by se měli mít opět na pozoru před pokutami. Tentokrát se jedná o zákaz nákupu suvenýrů u pouličních...
  • Epeníze
    Za čištění zahrady pokuta až 500 000 Kč – ukládá se málokdy, i běžná výše pokuty však zabolí
    Epeníze, 29. 8. 2024
    Za čištění zahrady pokuta až 500 000 Kč – ukládá se málokdy, i běžná výše pokuty však zabolí. Spalování zahradního odpadu na...
  • Blesk.cz
    Hrajte s Bleskem o poukaz na nákup za 100 000 Kč v Bille: Soutěžní otázky!
    Blesk.cz, 6. 4. 2023
    Co takhle pořídit letos velikonoční nákup úplně ZDARMA? Soutěžte od 31. 3. do 5. 4. na Blesk.cz a odměna může být vaše! Každý hrací...
  • Blesk pro ženy
    Vyhrajte IPL epilátor značky Concept v hodnotě 5 000 Kč
    Blesk pro ženy, 1. 2. 2024
    Také se těšíte až přijdou teplé jarní dny? Nyní je ten nejlepší čas začít s ošetřením prostřednictvím epilátoru, aby vaše...
  • Naše zahrada
    Jednou jsem nepozdravila souseda a stálo mě to 20 000 Kč. Ty nové pokuty jsou hrozné
    Naše zahrada, 15. 8. 2024
    Jednou jsem nepozdravila souseda a stálo mě to 20 000 Kč. Ty nové pokuty jsou hrozné. „Lidé si občas umí navzájem udělat pořádné...
  • ParlamentníListy.cz
    Jihlava na zlaté minci ČNB
    ParlamentníListy.cz, 6. 10. 2021
    Česká národní banka vydává zlatou minci v hodnotě 5 000 Kč věnovanou městu Jihlava. Jedná se o druhé české město ztvárněné na zlaté...
  • TechFocus.cz
    Nejhodnotnější československá bankovka má nového majitele, v dražbě překonala historický rekord
    TechFocus.cz, 18. 11. 2024
    Pětitisícová státovka se v páteční aukci prodala za rekordních 25 680 000 Kč a překonala tak snadno svoji perforovanou verzi, která doposud...
  • ParlamentníListy.cz
    Výsledek veřejné nabídky dluhopisů CSG: Investoři upsali dluhopisy za dvě miliardy korun
    ParlamentníListy.cz, 22. 6. 2021
    Společnost CZECHOSLOVAK GROUP a.s. (nadále CSG) oznamuje, že v rámci veřejné nabídky dluhopisů s pohyblivým úrokovým výnosem v...
  • Blesk.cz
    Blesk advent challenge: Den 7.! Jiří BJP Procházka: Zocel svoje tělo!
    Blesk.cz, 9. 12. 2022
    Sedmý den soutěže Blesk advent challenge je tady! Dnešním vyzyvatelem je Jiří BJP Procházka. Po splnění výzvy či dobroúkolu máte...

Pokuty v hodnotě 5 000 korun - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze