• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Nemocenská 2020

Aktuální informace ohledně Nemocenská 2020. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Nemocenská 2020

• E15.cz
    Nemocenská v Česku a na Slovensku: Srovnání a výpočet ze mzdy
    E15.cz, 12. 6. 2024
    Při delší nemoci náleží na Slovensku i v Česku nemocenská, kterou vyplácí příslušná instituce sociálního zabezpečení. Jak je...
  • Svět cestovatele
    Nemocenská v roce 2025: Schválené změny nejsou příliš pozitivní
    Svět cestovatele, 26. 1. 2025
    Nemocenská v roce 2025: Schválené změny nejsou příliš pozitivní. Když nemoc znemožní člověku vykonávat svou práci, přichází obavy o...
  • Blesk.cz
    Nemocenská 2024: Kdy na ni máte nárok a kolik dostanete? Přehledná pravidla!
    Blesk.cz, 15. 3. 2024
    Nemocenská 2024: Od kdy vzniká nárok na nemocenskou? Jaká jsou pravidla jejího výpočtu? Co nemocenská ve zkušební době a jak jsou na tom...
  • E15.cz
    Nemocenská v Německu: Výše, nárok, co platí stát a co zaměstnavatel
    E15.cz, 20. 6. 2024
    V Německu vyplácí zaměstnavatel nemocným zaměstnancům náhradu mzdy dokonce šest týdnů, teprve potom náleží nemocenská. Jak vysoká je...
  • Dům financí
    Nemocenská zaměstnanců v roce 2023
    Dům financí, 14. 11. 2022
    Při výpočtu nemocenské platí, stejně jako u ostatních nemocenských dávek, že čím vyšší příjem, tím vyšší měsíční částka...
  • Dům financí
    Poradna: Dlouhodobá nemoc a nemocenská
    Dům financí, 28. 11. 2023
    Radim: V pracovní neschopnosti jsem již druhý měsíc. Vzhledem ke splátce hypotéky máme napjatý rozpočet, nebude mi nějak výrazně klesat...
  • Dům financí
    OSVČ a nemocenská v roce 2024
    Dům financí, 15. 11. 2023
    Nárok na nemocenskou mají pouze osoby samostatně výdělečně činné, které si platí dobrovolné nemocenské pojištění. I při účasti na...
  • Náš dům
    Nemocenská v roce 2025: Změny, které nikoho nepotěší
    Náš dům, 10. 1. 2025
    Když je člověk nemocný a nemůže pracovat, má obavy, jak přežije. Proto vám představíme změny ohledně náhrady mzdy a platu a následnou...
  • Dům financí
    Poradna: Dlouhodobá nemoc a nemocenská za neděli
    Dům financí, 18. 1. 2023
    Karolína: Když jsem byla nemocná, tak pouze krátce a dostávala jsem peníze od zaměstnavatele, nyní však budu v pracovní neschopnosti...
  • Finance.cz
    Co znamená dlouhodobá nízká nemocenská pro váš budoucí důchod
    Finance.cz, 10. 4. 2024
    Nemocenská je nižší než běžná mzda, a navíc se z nemocenské neplatí sociální pojištění. Jak tyto skutečnosti ovlivňují...

Nemocenská 2020 - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze