• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Natura 2000

Aktuální informace ohledně Natura 2000. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Natura 2000

• ParlamentníListy.cz
    Jihomoravský kraj finančně podpoří projekt LIFE Sub-pannonic
    ParlamentníListy.cz, 27. 3. 2022
    Radní schválili podporu ve výši 400 000 korun pro spolek ZO ČSOP ONYX Brno na environmentální projekt LIFE Sub-pannonic. Ten se zaměřuje na ...
  • ParlamentníListy.cz
    Hájek (STAN+SNK ED): Kraj Vysočina monitoruje pomocí dronu projekty na podporu biodiverzity
    ParlamentníListy.cz, 8. 5. 2022
    Kraj Vysočina aktuálně realizuje projekty na podporu biodiverzity formou obnovy nebo vytváření mokřadů nebo obnovou malých vodních nádrží...
  • Svět cestovatele
    Není hrad jako hrad: Stobnica v Polsku se dokonce jako středověký hrad jen tváří
    Svět cestovatele, 30. 4. 2023
    Ve Velkopolském vojvodství asi šedesát kilometrů od města Poznaň leží malá obec Stobnica, která byla založena ve 14. století na...
  • Tojesenzace.cz
    Natura – přírodní poklad z Adršpašsko-teplických skal
    Tojesenzace.cz, 7. 11. 2022
    Natura pramení v samém srdci Národní přírodní rezervace Adršpašsko-teplické skály. Místní voda patří mezi nejčistší a...
  • Cestování iDNES.cz
    Slavonie je jiná tvář Chorvatska. Kraj jezer a mokřadů i vinných sklepů
    Cestování iDNES.cz, 21. 4. 2025
    Malý přírodní ráj – to je Chorvatsko. Všichni jeho obyvatelé by se vešli do Londýna dvakrát a ještě by zbylo. Kde nepřekáží...
  • Kafe.cz
    Objevujte Česko a vyhrajte s pramenitou vodou Natura spoustu cen
    Kafe.cz, 28. 7. 2022
    Využijte skvělého počasí a pojďte objevovat Česko, které nabízí nepřeberné množství památek, hradů, starobylých měst či...
  • Lupa.cz
    Internetová televize Natura dostala sérii varování od vysílací rady
    Lupa.cz, 26. 11. 2021
    V internetovém vysílání televize Natura se objevují obchodní nabídky, které mohou ohrozit zdraví spotřebitelů. Upozorňuje na to Rada pro...
  • ParlamentníListy.cz
    Kovářová (STAN): Bez myslivců, rybářů, včelařů, zahrádkářů... bez nich by to nešlo
    ParlamentníListy.cz, 27. 5. 2022
    Informace na facebookovém profilu o tradiční výstavě Natura viva
  • Tojesenzace.cz
    Letní slavnosti staré hudby se letos inspirují krásou přírody
    Tojesenzace.cz, 17. 5. 2022
    Podtitulem letošního ročníku Letních slavností staré hudby, který se uskuteční od 19. července do 4. srpna, je NATURA. Program v
  • Blog iDNES.cz
    Kapitalismus napříště již jen v učebnicích
    Blog iDNES.cz, 9. 4. 2024
    Jsem ročník 1963 a jsem rád, že mi bylo dáno zažít in natura co jsem se ve školách učil, že je špatné – tedy kapitalismus a že jsem...

Natura 2000 - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze