• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Nárožný: Mám rád lidi, které odsuzují jako politicky nekorektní darebáky, 30 12 2010

Aktuální informace ohledně Nárožný: Mám rád lidi, které odsuzují jako politicky nekorektní darebáky, 30 12 2010. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Nárožný: Mám rád lidi, které odsuzují jako politicky nekorektní darebáky, 30 12 2010

• ParlamentníListy.cz
    „Nebudu přece šidit lidi.“ Iva Janžurová a politika: Jinak než křičící herci. Totálně
    ParlamentníListy.cz, 20. 5. 2021
    Včera oslavila své 80. narozeniny slavná herečka Iva Janžurová, kterou diváci znají např. z Nemocnice na kraji města. Narozdíl od jiných...
  • Blog iDNES.cz
    Operace Dráčik
    Blog iDNES.cz, 4. 12. 2022
    Kolem firmy Dráčik se spustila likvidační kampaň. Majitel firmy si dovolil příliš. Má politicky nekorektní názory. 
  • ParlamentníListy.cz
    Sláma (Trikolora): Přijetí kolektivní viny je nepřijatelné a ostudné.
    ParlamentníListy.cz, 30. 7. 2023
    Odsuzují zločinné, politicky hloupé přijmutí kolektivní viny.
  • ParlamentníListy.cz
    Je hokej dostatečně politicky korektní sport?
    ParlamentníListy.cz, 17. 5. 2025
    Aktuálně miliony Čechů a Moraváků sledují Mistrovství světa v mlácení klackem do gumového vdolku na ledě. Ano mám na mysli tzv. hokej.
  • Ahaonline.cz
    Nárožný 9 měsíců od úrazu: Mám strach...
    Ahaonline.cz, 13. 4. 2025
    Když si loni v září večer po představení ve Zlíně zlomil v hotelové koupelně stehenní kost, byl přesvědčen, že už na jeviště nikdy...
  • Blesk.cz
    Muž (27) měl osahávat brášku (12)! Byl jsem „sjetej“ a mám rád ženy, hájí se u soudu
    Blesk.cz, 20. 3. 2023
    Kvůli pokusu znásilnit svého bratra (tehdy 12) stanul před Krajským soudem v Plzni jeho starší sourozenec (27). Ten se hájí tím, že byl...
  • Ahaonline.cz
    Nárožný v nemocnici: Mám pocit, že skončím...
    Ahaonline.cz, 9. 10. 2024
    Už přes tři týdny leží herecký bard Petr Nárožný (86) na ortopedii v Krajské nemocnici Tomáše Bati ve Zlíně. Po úspěšném...
  • Blesk.cz
    Petr Nárožný oslavil v kruhu rodinném »85«: Štěky hrát nechci!
    Blesk.cz, 16. 4. 2023
    S manželkou Ivou, synem Petrem, dcerou Kateřinou a vnoučaty oslavil včera svoje 85. narozeniny. „Děkuji za gratulaci. Mám se dobře,...
  • Blog iDNES.cz
    Otto Kamm Kapitola CLVl - Trumf Babišovy vlády
    Blog iDNES.cz, 20. 11. 2028
    Mám rád žurnalistické produkty, které jsou přesné a pravdivé. Za všechny jeden s titulkem a prvním odstavcem.
  • Ahaonline.cz
    Poslední potlesk po 42 sezonách: Nárožný (84) se loučil
    Ahaonline.cz, 25. 6. 2022
    Smutné loučení zažil v týdnu pražský Činoherní klub. Po 42 sezonách a skoro 30 rolích mu dal sbohem jeho klíčový herec Petr Nárožný...

Nárožný: Mám rád lidi, které odsuzují jako politicky nekorektní darebáky, 30 12 2010 - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze