• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Mateřská 2023

Aktuální informace ohledně Mateřská 2023. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Mateřská 2023

• Epeníze
    Jak bude vypadat mateřská v roce 2023? Zázraky čekat nelze
    Epeníze, 22. 12. 2022
    Blíží se rok 2023 a s přelomem nového roku se často také pojí legislativní změny. Dnes se podíváme na to, jak se může změnit...
  • E15.cz
    PŘEHLEDNĚ: Důchody, čistá mzda, mateřská, nemocenská a další kalkulačky pro rok 2023
    E15.cz, 5. 1. 2023
    Letošní rok se chýlí ke konci. Jak budou vypadat různé sociální dávky v roce 2023? Kolik bude činit mateřská, nemocenská, ošetřovné,...
  • Penize.cz
    Mateřská 2023. Kolik dostanete a jaké jsou podmínky
    Penize.cz, 21. 12. 2022
    Kdo přesně má nárok na peněžitou pomoc v mateřství v roce 2023, jaké podmínky musí splnit a kolik dostane? Poradíme.
  • Dům financí
    Poradna: Mateřská během roku 2023 a vratka daně
    Dům financí, 2. 11. 2023
    Blanka: Od září jsem na mateřské, předtím jsem normálně pracovala. Měla bych mít nižší daňovou povinnost za rok 2023, kolik mi bude...
  • Dům financí
    Jak vysokou dostanu mateřskou?
    Dům financí, 3. 4. 2023
    Měsíční částka mateřské závisí na dosahovaném rozhodném příjmu v předchozím období, zpravidla 12 kalendářních měsících. Jak se...
  • Maminka.cz
    GALERIE: Nejlepší fotky porodů roku 2023! Mateřská síla a emoce v nejintimnějších záběrech
    Maminka.cz, 5. 4. 2023
    Porod je pro ženu náročný a vyžaduje sílu, vytrvalost a odvahu, ale také mnoho lásky a podpory. A přesně tohle zachycují porodní...
  • KupníSíla.cz
    Výpočet podpory v nezaměstnanosti 2023: kalkulačka
    KupníSíla.cz, 25. 4. 2023
    Zaměstnanci a živnostníci (OSVČ) platí sociální pojištění, aby od státu dostávali finanční pomoc, až přijdou o práci. Podporu...
  • Epeníze
    Kdy máte nárok na mateřskou
    Epeníze, 11. 8. 2022
    Při těhotenství a následném porodu máme zpravidla v našem systému dvě hlavní sociální dávky. Peněžitou pomoc v mateřství a...
  • Dům financí
    Jak vysoká je mateřská v roce 2022
    Dům financí, 21. 3. 2022
    V případě splnění zákonných podmínek se mateřská pobírá 28 týdnů a v případě vícečetného porodu 37 týdnů. Výše mateřská...
  • Dům financí
    Kdy je mateřská 30 tisíc? Jaká je maximální mateřská?
    Dům financí, 16. 4. 2024
    Měsíční částka mateřské závisí na předchozím rozhodném příjmu. V případě splnění podmínky pojištění není pro výpočet...

Mateřská 2023 - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze