• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Daně 2023

Aktuální informace ohledně Daně 2023. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Daně 2023

• Podnikatel.cz
    Na co nezapomenout při vyúčtování zálohové a srážkové daně za rok 2023
    Podnikatel.cz, 14. 3. 2024
    Zbývají poslední dny na podání vyúčtování zálohové daně (růžové) a vyúčtování srážkové daně (žluté) a spolu s tím i na...
  • Finance iDNES.cz
    Daně 2023: Od jakých příjmů se podává přiznání. Limity jsou mírnější
    Finance iDNES.cz, 28. 2. 2024
    Růžové formuláře budete vyplňovat a daně platit, pokud jsou vaše přivýdělky vyšší než stanovené hranice. Ty jsou různě vysoké,...
  • Finance.cz
    Odchod do předčasného důchodu v roce 2023 a vratka daně
    Finance.cz, 16. 2. 2024
    Praktické příklady, kteří předčasní důchodci obdrží daňovou vratku za rok 2023
  • Investujeme.cz
    Kde se v roce 2023 změní výše daně z nemovitosti?
    Investujeme.cz, 15. 12. 2022
    Píšeme na Investujeme.cz: Daň z nemovitosti je místní daní a je v pravomoci místních úřadů měnit koeficienty pro výpočet výše této...
  • Dům financí
    Poradna: Kterého zaměstnavatele mám požádat o roční zúčtování daně?
    Dům financí, 7. 1. 2024
    Adam: V minulých letech jsem vždy pracoval pouze pro jednoho zaměstnavatele, který za mě vždy zpracoval roční zúčtování daně a dostal...
  • E15.cz
    Daňové přiznání 2024: Kdy a jak přiznat daně za rok 2023?
    E15.cz, 3. 1. 2024
    Daňové přiznání vyplňují OSVČ, někdy i zaměstnanci, důchodci nebo studenti. Do kdy podat daňové přiznání za rok 2023? Jak ho vyplnit?...
  • Měšec - články
    Co si v roce 2023 můžete odečíst od základu daně?
    Měšec - články, 9. 2. 2023
    Základ daně si můžete snížit o několik položek. Jaké to jsou a kolik si za ně můžete letos odečíst?
  • E15.cz
    Daňové přiznání 2024: Termín, kdy a jak přiznat daně za rok 2023
    E15.cz, 24. 4. 2024
    Daňové přiznání vyplňují OSVČ, někdy i zaměstnanci, důchodci nebo studenti. Do kdy podat daňové přiznání za rok 2023? Jak ho vyplnit?...
  • Podnikatel.cz
    Berňák rozesílá informace k dani z nemovitých věcí. Jak dorazí právě k vám?
    Podnikatel.cz, 20. 4. 2023
    Finanční správa začala rozesílat informace pro placení daně z nemovitých věcí na rok 2023. Lhůta pro zaplacení celé částky daně nebo...
  • E15.cz
    Předčasný důchod u OSVČ: Jak na výpočet daně z příjmu za rok 2023?
    E15.cz, 9. 1. 2024
    V předčasném důchodu je možné omezeně podnikat jako OSVČ (osoba samostatně výdělečně činná). Jaké daňové povinnosti mají...

Daně 2023 - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze