• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

Babička roku 2021

Aktuální informace ohledně Babička roku 2021. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: Babička roku 2021

• Pozitivní zprávy
    Senioři se v Praze mají blaze. Přinášíme pozitivní novinky z české metropole
    Pozitivní zprávy, 12. 11. 2021
    Studentská pomoc seniorům, speciální záchranka pro mobilní paliativní péči i cena Babička roku 2021. To jsou projekty, jejichž...
  • PRAHA TV
    Praha zná svou Babičku roku 2021
    PRAHA TV, 13. 10. 2021
    To, že se volí královna krásy, není nic nového. Soutěž Babička roku se v hlavním městě volí teprve podruhé. Co všechno musí...
  • ParlamentníListy.cz
    Liberecký kraj: V Liberci zvolí Babičku roku 2021 regionu
    ParlamentníListy.cz, 6. 9. 2021
    Krajské kolo soutěže Babička roku 2021 se v polovině září uskuteční v Liberci. V zábavné talentové soutěži změří síly dámy...
  • Blog iDNES.cz
    Babička Milka, nejmilejší babička
    Blog iDNES.cz, 24. 8. 2024
    Když je mi nejhůř, vzpomenu si na babičku Milku. Je to proto, že moje nejdražší babička Milka byla dáma, se kterou se život nemazlil, a...
  • Blog iDNES.cz
    Jako babička z Babičky.
    Blog iDNES.cz, 7. 11. 2023
    Kdo by neznal film Babička podle motivu knihy Boženy Němcové. Milá, hodná, úsměvná...Prototyp babičky. Tak nějak si babičky...
  • SkutečnéPříběhy.cz
    Muzikant nebyl podle představ mých rodičů
    SkutečnéPříběhy.cz, 15. 6. 2025
    Babička plakala, máma byla zoufalá a táta si otevřel lahev, když jsem je seznámila s Romanem. Byl to výstředně oblečený hudebník. Měla...
  • Revue iDNES.cz
    Českou Missis 2021 se stala matka s devíti dětmi
    Revue iDNES.cz, 26. 10. 2021
    Obnovená soutěž Česká Missis zná po odkladech kvůli koronavirové pandemii své vítězky. Korunku krásy získala finalistka Juliana...
  • Blesk.cz
    Smrt Tiny Turnerové (†83): Poslední foto!
    Blesk.cz, 26. 5. 2023
    Rocková babička a legendární zpěvačka s charismatickým hlasem Tina Turnerová opustila tento svět ve věku 83 let. Do poslední chvíle ale...
  • Blog iDNES.cz
    Malé velké lásky
    Blog iDNES.cz, 15. 6. 2022
    Myslíte, že to zní nevěřícně? Ale kdepak. Kromě "titulu" malá babička blogerka, jsem totiž i babička skutečná.
  • Electropiknik.cz
    Babička zpívá své vnučce. To, co se stane po několika sekundách, je neuvěřitelné!
    Electropiknik.cz, 30. 9. 2021
    Babičky své vnoučata milují jako své vlastní, a babička na videu není žádnou výjimkou. Její malá vnučka miluje poslouchat zpěv své...

Babička roku 2021 - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze