• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

5 tisíc pro důchodce

Aktuální informace ohledně 5 tisíc pro důchodce. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: 5 tisíc pro důchodce

• Ahaonline.cz
    Jurečkova pomoc pro pracující důchodce: Sleva jim může přinést tisíce
    Ahaonline.cz, 24. 1. 2025
    Od začátku ledna začíná platit sleva pro pracující důchodce. Ta dělá 6,5 procenta z vyměřovacího základu. Při platu 30 tisíc si tak...
  • Zprávy iDNES.cz
    Babiš navrhl příspěvek důchodcům 6 tisíc i zvýšení rodičovské na 400 tisíc
    Zprávy iDNES.cz, 7. 4. 2022
    Předseda ANO Andrej Babiš navrhuje nový mimořádný příspěvek pro důchodce ve výši 6 tisíc korun nad rámec valorizace, kterou navrhla nebo...
  • Fintag.cz
    O slevu na sociálním pojištění si žádají sami pracující důchodci
    Fintag.cz, 25. 1. 2025
    Od nového roku zavedená sleva pro výdělečné starobní důchodce ve výši 6,5 % z vyměřovacího základu se může podle ministerstva práce a...
  • Dům financí
    Poradna: Pracující starobní důchodce a daňové přiznání
    Dům financí, 17. 3. 2025
    Jiří: Jsem v důchodu a stále pracuji. Mimo příjem ze zaměstnání mám i podílový roční příjem z nájmu společných prostor ve výši...
  • ParlamentníListy.cz
    Richterová (Piráti): Slevy se nově týkají dalších až devadesáti tisíc osob
    ParlamentníListy.cz, 1. 8. 2022
    Komentář na facebookovém profilu k slevám v dopravě pro invalidní důchodce třetího stupně
  • Penize.cz
    Mediální novela zafungovala. Televizi a rozhlasu přibyly desítky tisíc plátců
    Penize.cz, 14. 6. 2025
    České televizi a Českému rozhlasu přibyly od května desítky tisíc nových plátců koncesionářských poplatků. V případě televize jejich...
  • Dům financí
    Poradna: Výplata dvou důchodů najednou dopředu
    Dům financí, 25. 5. 2022
    Tomáš: Jsem důchodce a aktuálně mám neplánované výdaje 10 tisíc Kč. Můžu si zažádat o výplatu dvou důchodů najednou dopředu?
  • Epeníze
    Konec růstu penze pro některé pracující důchodce, zlevní jim pojistné
    Epeníze, 24. 11. 2022
    Pro některé pracující důchodce nastanou vcelku zásadní změny. Obecně nyní platí, že důchodce, který nadále pracuje, má nárok na...
  • ParlamentníListy.cz
    Foldyna (SPD): Okradli jste důchodce o tisíc korun! Rvete prachy na Ukrajinu
    ParlamentníListy.cz, 3. 3. 2023
    Projev na 55. schůzi Poslanecké sněmovny 3. března 2023 k úpravě valorizace důchodů ve stavu legislativní nouze.
  • Blesk.cz
    Začíná platit sleva pro pracující důchodce. Kolik senioři ušetří a jak o ni zažádají?
    Blesk.cz, 23. 1. 2025
    Od začátku ledna začíná platit sleva pro pracující důchodce, která dělá 6,5 procenta z vyměřovacího základu, kterou odvádí...

5 tisíc pro důchodce - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze