• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

5 000 pro důchodce

Aktuální informace ohledně 5 000 pro důchodce. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: 5 000 pro důchodce

• Finance.cz
    Může mít předčasný důchodce měsíční příjem přes 30 000 Kč?
    Finance.cz, 27. 8. 2024
    V předčasném důchodu musejí být dodrženy zákonné příjmové limity. Jaký příjem mohou mít předčasní důchodci?
  • Dům financí
    Poradna: Nástup starobního důchodce do zaměstnání a daňová vratka
    Dům financí, 30. 9. 2023
    Dušan: Jsem sice již pár měsíců ve starobním důchodu, ale bývalý zaměstnavatel mě přemlouvá alespoň na zkrácený úvazek, protože...
  • Dům financí
    Poradna: Zdanění mzdy v penzi
    Dům financí, 25. 8. 2021
    Alice: Jsem ve starobním důchodu a nyní jsem obdržela pracovní nabídku práce na zkrácený úvazek na 17 000 Kč. Budu jako důchodce platit...
  • Dům financí
    Poradna: Předčasný důchodce a DPP a DPČ
    Dům financí, 3. 8. 2023
    Lýdie: Je možné v předčasném důchodu pracovat pro jednoho zaměstnavatele na DPP (odměna 10 000 Kč) a DPČ (odměna 3 900 Kč)? Jak to bude...
  • Dům financí
    Poradna: Podnikání v důchodu a paušální daň
    Dům financí, 1. 9. 2023
    Miroslav: Jsem již starobní důchodce a chci začít podnikat. Vyplatila by se mi paušální daň, pokud bych měl roční zisk cca 200 000 Kč?
  • Blesk.cz
    Střelil školáka (13) do hrudníku! Senior vyvázl u soudu s podmínkou. „Byla to provokace,“ hájil se
    Blesk.cz, 9. 8. 2023
    Za postřelení třináctiletého chlapce v pražském parku zaplatí důchodce Václav Š. státu 30 000 korun. Pokud se nebude v následující...
  • Dům financí
    Poradna: Jsem invalidní důchodce, jaké budu platit daně ze zkráceného úvazku
    Dům financí, 17. 2. 2024
    Štěpán: Před necelým půl rokem mi byl přiznán invalidní důchod prvního stupně, nyní jsem našel práci, kterou zvládnu. Budu pracovat na...
  • Zprávy iDNES.cz
    Senior dostal za postřelení chlapce podmínku. Děti mě provokovaly, hájil se
    Zprávy iDNES.cz, 21. 6. 2023
    Soud ve středu udělil podmínku 1,5 roku a pokutu 30 000 korun Václavu Šprýslovi za postřelení třináctiletého chlapce v parku na Praze 9....
  • Dům financí
    Poradna: Invalidní důchodce a nemocenská
    Dům financí, 7. 4. 2023
    Dita: Jsem invalida prvního stupně a pracuji na dohodu o provedení práce. Pobírám 10 000 Kč a tak z dohody neplatím žádné daně. Platím si...
  • Epeníze
    Konec růstu penze pro některé pracující důchodce, zlevní jim pojistné
    Epeníze, 24. 11. 2022
    Pro některé pracující důchodce nastanou vcelku zásadní změny. Obecně nyní platí, že důchodce, který nadále pracuje, má nárok na...

5 000 pro důchodce - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze