• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

17. listopad

Aktuální informace ohledně 17. listopad. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: 17. listopad

• Deník.cz - Názory
    17. listopad a zase studenti
    Deník.cz - Názory, 17. 11. 2022
    17. listopad, výročí sametové revoluce. Studenti opět hlásí okupační stávku. Mají pro to důvod?
  • Blog iDNES.cz
    17. listopad stále živý
    Blog iDNES.cz, 26. 11. 2025
    Proč je 17. listopad stále oslavován, když byl vlastně jen jakousi zpravodajskou hrou, emoce byly falešně vyvolány agentem StB apod.?
  • i60.cz
    17. listopad 1989 ve fotografiích
    i60.cz, 17. 11. 2025
    Den boje za svobodu a demokracii a Mezinárodní den studentstva je státní svátek České republiky připadající na 17. listopad. Připomeňme si...
  • Podnikatel.cz
    Blíží se další státní svátek - 17. listopad. Mohou obchody zůstat otevřené?
    Podnikatel.cz, 8. 11. 2023
    Blíží se státní svátek 17. listopad a vyvstává tak tradiční otázka – mohou zůstat obchody otevřené?
  • Blog iDNES.cz
    Takhle to být nemělo …
    Blog iDNES.cz, 21. 11. 2025
    17. listopad 1989 a dny následující jsem coby náctiletý trávil v Praze na demonstracích, protože jsem cítil, že je to důležité. Ten...
  • ParlamentníListy.cz
    Vlastimil Podracký: 17. listopad stále živý
    ParlamentníListy.cz, 28. 11. 2025
    Proč je 17. listopad stále oslavován, když byl vlastně jen jakousi zpravodajskou hrou, emoce byly falešně vyvolány agentem StB apod.?
  • Forum 24
    Proč je důležité slavit 17. listopad a na co mnozí zapomínají
    Forum 24, 15. 11. 2021
    Rozmohl se nám tu v posledních dnech takový nešvar. Na sociálních sítích se, tak jako vždy, objevují „moudré“ názory o tom,...
  • Blog iDNES.cz
    17. listopad
    Blog iDNES.cz, 17. 11. 2024
    Listopad přinesl možnost, které se můžeme kdykoli chopit. Získali jsme naději, že se jí opět chopíme, budeme-li si přát pozitivní...
  • Electropiknik.cz
    JEDINÉ DATUM, KTERÉ MUSÍTE ZNÁT! 17. listopad: Miliardové Překvapení Pro 3 Znamení – TOTO JE VAŠE Cesta Z Krize!
    Electropiknik.cz, 6. 11. 2025
    Astrologové potvrdili: 17. listopad není jen datum, je to portál do života bez krize! Rak, Střelec a Kozoroh dostávají jedinečnou šanci na...
  • Forum 24
    Jak jsem slavil 17. listopad. O postkomunismu aneb Když arogance nahrazuje sebevědomí
    Forum 24, 21. 11. 2025
    KOMENTÁŘ / Letos jsem neslavil 17. listopad v Praze, ale ve slovinských lázních na maďarských hranicích, a sice s přáteli a sportem. A...

17. listopad - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze