• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

150 km/h na dálnici

Aktuální informace ohledně 150 km/h na dálnici. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: 150 km/h na dálnici

• Svět cestovatele
    Budeme na dálnici jezdit rychlostí 150 km/h? Hovoří se o tom poměrně hlasitě
    Svět cestovatele, 5. 10. 2022
    Bezpečnost na komunikacích v České republice je poměrně často diskutovanou oblastí. Není se čemu divit, vždyť nehod není málo, což se...
  • Svět cestovatele
    150 km/h už v ČR nebude jen nesplněným snem. Na vybraných úsecích můžete sešlápnout plyn k podlaze už letos
    Svět cestovatele, 11. 4. 2024
    150 km/h už v ČR nebude jen nesplněným snem. Na vybraných úsecích můžete sešlápnout plyn k podlaze už letos . Již deset let je v... The...
  • AUTO.cz
    Tak to prošlo! V Česku na dálnici nově až 150 km/h
    AUTO.cz, 28. 6. 2023
    Do dvou let se na vybraných úsecích dálnic dočkáme rychlosti až 150 km/h. O jaké úseky půjde?
  • Blog iDNES.cz
    Je 150 km/h dostatečně pravicových?
    Blog iDNES.cz, 19. 1. 2023
    Ministerstvo dopravy oznámilo radostnou zvěst. Protože je třeba neukázněné řidiče, kterých je v naší zemi nepřeberně, umravnit,...
  • Ahaonline.cz
    Sexy vtípek s Viky!
    Ahaonline.cz, 19. 6. 2023
    Zastavila mě policie, protože jsem jel 187 km/h na dálnici, kde je 130 km/h.
  • Ahaonline.cz
    Sexy vtípek s Leou!
    Ahaonline.cz, 10. 2. 2024
    Zastavila mě policie, protože jsem jel 187 km/h na dálnici, kde je 130 km/h.
  • Podnikatel.cz
    Maximální rychlost se zvýší na 150 km/h. Řídit půjde od 17 let, ale jen s mentorem
    Podnikatel.cz, 22. 7. 2022
    Maximální rychlost na dálnicích půjde zvýšit až na 150 km/h. Nově budou moct zasednout za volant i 17letí řidiči.
  • Blesk.cz
    Přehledně: Velké změny na silnicích. Nový bodový systém i 150 km/h na dálnici
    Blesk.cz, 29. 6. 2023
    Nový bodový systém, mastnější pokuty, řízení od sedmnácti let a vyšší rychlost na vybraných částech dálnic. To jsou jen některé...
  • Blesk.cz
    Šéf Motoristů Macinka o Turkových 238 km/h: Je to prkotina a je mi to jedno!
    Blesk.cz, 20. 4. 2025
    Europoslanec Filip Turek (za Motoristé sobě) se proháněl po dálnici rychlostí 238 km/h (podle tachometru dokonce 250 km/h). Usvědčuje ho z...
  • Blesk.cz
    Pirát silnic se řítil po dálnici D1 rychlostí 200 km/h: Za volantem přitom neměl co dělat
    Blesk.cz, 29. 5. 2021
    Šíleným tempem uháněl po dálnici na Slovensku. Policisté naměřili, že se po D1 řítil pirát silnic rychlostí více jak 200 km/h! Navíc...

150 km/h na dálnici - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze