• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy

1000 kalorií

Aktuální informace ohledně 1000 kalorií. Monitorujeme zpravodajství, magazíny, podcasty a další zajímavé zdroje.
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit

Doporučené články: 1000 kalorií

• Deník.cz - Magazín
    Uklízení jako sport? Domácí práce pomáhají hubnout, spálíte až 1000 kalorií
    Deník.cz - Magazín, 12. 4. 2025
    Děláte domácí práce neradi? A co kdybyste díky některým z nich hubli? Odborníci na výživu a osobní trenéři se shodují, že úklidem...
  • Plné zdraví
    Při jakém cvičení spálíte nejvíce kalorií
    Plné zdraví, 23. 1. 2023
    Pokud se snažíte zhubnout a chcete si udržet dobrou kondici, je důležité cvičit. Správně vybraný cvičební program vám může pomoci...
  • LifeStylers.cz
    Kolik kalorií byste měli jíst denně, abyste zhubli?
    LifeStylers.cz, 19. 9. 2022
    Snížení počtu kalorií, které denně sníte, může být účinnou metodou hubnutí. Zjistit přesně, kolik kalorií byste měli jíst, však...
  • Electropiknik.cz
    Kolik kalorií byste měli jíst denně podle vašeho věku a pohlaví abyste zhubli?
    Electropiknik.cz, 12. 5. 2023
    Ideální příjem kalorií se liší v závislosti na věku a úrovni aktivity. Většina žen potřebuje k udržení své hmotnosti alespoň 1 600...
  • Moje zdraví
    Jak o Vánocích neztloustnout? Hlídejte si hlavně kalorie u alkoholu
    Moje zdraví, 9. 12. 2024
    Je to zase tady – Vánoce, silvestr. Zkrátka kromě rodinné pohody i období nekonečných oslav a večírků. Pokud se ale nechcete bát v lednu...
  • Plné zdraví
    U těchto domácích prací spálíte nejvíce kalorií
    Plné zdraví, 25. 8. 2022
    Chcete si udržet štíhlou linii? Dobrou zprávou je, že se nemusíte trápit hodiny v posilovně, protože pro úspěšné spalování tuků mohou...
  • Deník.cz - Magazín
    Snažíte se zhubnout? Těchto 10 potravin vás zasytí a jsou téměř bez kalorií
    Deník.cz - Magazín, 1. 10. 2023
    Chceme-li shodit nějaké to kilo, čemu se zcela určitě nevyhneme, je omezení energetického příjmu. Protože pokud chceme zhubnout, musíme...
  • Moje zdraví
    Chladivé potěšení: Kolik kalorií má zmrzlina a jak často ji můžeme konzumovat?
    Moje zdraví, 24. 6. 2023
    Léto nám už klepe na dveře a s ním i touha po chladivé zmrzlině. Jak je na tom tato pochoutka, co se kalorií týče? Na to se právě teď...
  • MAGAZÍN.cz
    Jak spálit nejvíce kalorií? Spolehněte se na švihadlo, trampolínu, in-line brusle i smích
    MAGAZÍN.cz, 12. 4. 2024
    Nabrat kila je snadné, ale zhubnout je mnohdy dřina. Nemusí, pokud se budete věnovat některé z aktivit, při které lze spálit nejvíce...
  • Plné zdraví
    Nedostatek přijatých kalorií: co se stane s vaším tělem
    Plné zdraví, 3. 6. 2022
    Spousta lidí se vrhá na diety. A že to myslí opravdu vážně, začnou jíst o dost méně potravin. To většinou nedopadne dobře. Protože...

1000 kalorií - mohlo by Vás zajímat

© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze