• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
OnaDnes.cz

Rostlinná kuchyně není jen trend. Veganské tipy od známých foodblogerek

Přidat OnaDnes.cz do oblíbených
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Rostlinná kuchyně není jen trend. Veganské tipy od známých foodblogerek
Datum publikování: 14. 8. 2025

Stále víc lidí zkouší vařit bez masa a živočišných produktů a veganství se stává způsobem, jak jíst vědoměji i pestřeji. Rostlinná strava hraje první ligu – ať už jde o chuť, kreativitu nebo přínos pro zdraví. A právě proto jsme oslovili tří foodblogerky, které jí holdují. Nechte se inspirovat a možná zjistíte, že veganské vaření není o omezování, ale naopak o objevování nových možností.

Přečíst celý článek na OnaDnes.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením OnaDnes.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Recepty - Recepty Rostlinná strava Veganské rostlinná výživa Rostlinná želatina Veganské alternativy veganské produkty veganské recepty Strava bez masa Chuť masa Veganské kari s quinoou
Doporučené články
  • Svět cestovatele
    Trhy s bydlením dobývá nový trend – byt bez kuchyně (Svět cestovatele, 9. 6. 2025)
  • Ekonomika iDNES.cz
    Do fastfoodu na „nemaso“. Burger King rozšiřuje menu o nové rostlinné produkty (Ekonomika iDNES.cz, 28. 8. 2022)
  • OnaDnes.cz
    Kynutého těsta se nebojte, zvládne ho každý. Rady od známých foodblogerek (OnaDnes.cz, 29. 5. 2025)
  • OnaDnes.cz
    S chutí zpátky do lavic! Inspirace na skvělé školní svačiny od foodblogerek (OnaDnes.cz, 28. 8. 2025)
  • Ekonomika iDNES.cz
    Přibývá restaurací s rostlinnou nabídkou. Reagují na vzrůstající počet flexitariánů (Ekonomika iDNES.cz, 18. 7. 2021)
  • Tojesenzace.cz
    Přibývá restaurací s rostlinnou nabídkou, reagují na vzrůstající počet flexitariánů (Tojesenzace.cz, 24. 7. 2021)
  • Tojesenzace.cz
    Objednávky rostlinných jídel u nás vzrostly o 40 procent za rok,  podle účastníků druhého ročníku konference zaměřené na rostlinné výrobky nás čeká rostlinná budoucnost (Tojesenzace.cz, 13. 10. 2021)
  • Kafe.cz
    Co nás může naučit francouzská kuchyně? (Kafe.cz, 31. 1. 2022)
  • Naše zahrada
    Tipy a triky do kuchyně, které vás dostanou – takhle hustou a lahodnou polévku z letní zeleniny jste ještě nejedli (Naše zahrada, 21. 8. 2022)
OnaDnes.cz
Nejnovější články
  • 5 tipů, jak zvládnout podzimní kašel a nachlazení u dětí i celé rodiny (2. 10. 2025)
    DNES
  • Zlomená žebra, únava a šokující diagnóza. Marie bojuje s mnohočetným myelomem (2. 10. 2025)
    DNES
  • Hrušky jako most mezi tradicí a inovací. Podzimní recepty podle foodblogerů (2. 10. 2025)
    DNES
  • Nejen šunka a sýr. Dopřejte si k večeři (ne)obyčejný obložený chléb (2. 10. 2025)
    DNES
  • Pohyb je jako palivo pro duši. Ochrání vás před splíny a úzkostí (2. 10. 2025)
    DNES
Zobrazit poslední články na OnaDnes.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze