• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Naše zahrada

Momordika neboli hořká okurka: Jak na pěstování a zpracování v kuchyni

Přidat Naše zahrada do oblíbených


Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Momordika neboli hořká okurka: Jak na pěstování a zpracování v kuchyni
Datum publikování: 22. 3. 2024

Zelenina, která se pyšní řadou různých názvů. Rozhodně zajímavý je i arabský název znamenající smrt rostlin, neboť rostliny rostoucí v jejím okolí, hynou. Láká vás pěstování?... The post Momordika neboli hořká okurka: Jak na pěstování a zpracování v kuchyni first appeared on Naše zahrada.

Přečíst celý článek na Naše zahrada

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Naše zahrada. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Novinky Pěstování zeleniny Zajímavosti Pěstování Plody Skleník Tropické podmínky Zelenina Okurka pěstování Mexická okurka pěstování Zpracování v kuchyni Hořká zelenina Hořká okurka pěstování rostlin Zpracování Kuchyni Hořká čokoláda
Doporučené články
  • Naše zahrada
    Akébie má jedlé plody. Přinášíme tipy na jejich zpracování (Naše zahrada, 7. 10. 2023)
  • Naše zahrada
    Okurka hadovka a její pěstování: nebojte se, zvládnete to! (Naše zahrada, 10. 5. 2023)
  • Naše zahrada
    Černý kořen neboli hadí mord: Brzy na jaře je vhodná doba na výsev do volné půdy (Naše zahrada, 6. 2. 2024)
  • Naše zahrada
    Rebarbora je opomíjenou zeleninou: Jak na její pěstování a na co si dát pozor při konzumaci (Naše zahrada, 20. 3. 2024)
  • Naše zahrada
    Čajot si vypěstujete snadno. Je to něco mezi okurkou, cuketou a hruškou (Naše zahrada, 26. 10. 2024)
  • Naše zahrada
    Vypěstujte si lilek. Je zdravý a může nahradit i maso (Naše zahrada, 20. 5. 2023)
  • Naše zahrada
    Pažitka je nejen okrasné koření. Pozor na správné zpracování (Naše zahrada, 6. 8. 2023)
  • Naše zahrada
    Pěstování lichořeřišnice a její využití v kuchyni. Nyní je čas na její předpěstování (Naše zahrada, 28. 3. 2025)
  • Naše zahrada
    Špagetová dýně: Chutná zelenina, která nahradí v kuchyni nejen špagety (Naše zahrada, 19. 11. 2023)
Naše zahrada
Nejnovější články
  • Kameny v půdě: nezatracujte je, mohou být i přínosné (2. 9. 2025)
    DNES
  • Sušení rajčat v troubě krok za krokem. Zvládne to každý (2. 9. 2025)
    DNES
  • Éterické oleje v domácnosti jsou víc než jen vonítkem, mají i řadu praktických využití (2. 9. 2025)
    DNES
  • Skvělá zapomenutá delikatesa. Jak na škvarky z holubinek (1. 9. 2025)
  • Invazivní rostliny zatěžují městské prostředí, řešením je prevence i integrace (1. 9. 2025)
Zobrazit poslední články na Naše zahrada
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze