• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
iReceptář.cz

Roman Paulus radí, jak připravit přepuštěné máslo. Toto je správný postup

Přidat iReceptář.cz do oblíbených


Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Roman Paulus radí, jak připravit přepuštěné máslo. Toto je správný postup
Datum publikování: 27. 3. 2022

Přepuštěné máslo je v posledních letech absolutním hitem a je k dostání prakticky v každém supermarketu. Tam ale většinou jeho cena nebývá úplně nízká. Mnohem více se vyplatí připravit si přepuštěné máslo doma. I když se jeho domácí výroba může na první pohled zdát poměrně složitá, není tomu tak. S pomocí triků od šéfkuchaře Romana Pauluse si zvládne připravit přepuštěné máslo naprosto každý. 

Přečíst celý článek na iReceptář.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením iReceptář.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Vaření a recepty Přepuštěné máslo máslo Domácí máslo Arašídové máslo bambucké máslo burákové máslo čerstvé máslo České máslo Falešné máslo Kvalitní máslo
Doporučené články
  • iReceptář.cz
    Jak udělat přepuštěné máslo neboli Ghí a proč je lepší než obyčejné? (iReceptář.cz, 17. 12. 2021)
  • Deník.cz - Magazín
    Videonávod: Přepuštěné máslo je superpotravina, která vydrží ve spíži rok (Deník.cz - Magazín, 24. 8. 2022)
  • Plné zdraví
    Proč používat ghí? Připravte si jej doma sami, můžete tak ušetřit (Plné zdraví, 17. 9. 2023)
  • iReceptář.cz
    Jak vyrobit přepuštěné máslo a na co je mnohem lepší než normální (iReceptář.cz, 3. 8. 2021)
  • Tojesenzace.cz
    Ghí je přepuštěné máslo dovedené k dokonalosti (Tojesenzace.cz, 17. 8. 2022)
  • Tojesenzace.cz
    Ghí – oblíbený tuk jogínů i našich babiček (Tojesenzace.cz, 6. 4. 2022)
  • iReceptář.cz
    Jak uvařit ten nejlahodnější krémový špenát? Šéfkuchař má osvědčený postup (iReceptář.cz, 24. 2. 2023)
  • Vitalia.cz
    Ghí je máslo, které vydrží bez chlazení celý rok (Vitalia.cz, 9. 6. 2021)
  • Pikant.cz
    Není máslo jako máslo. Čím se od sebe liší čerstvé a stolní, proč je lepší přepuštěné a jaké výhody má hnědé máslo (Pikant.cz, 7. 3. 2022)
iReceptář.cz
Nejnovější články
  • V září je ideální zasadit kanadské borůvky. Nedělejte chyby, ať se dočkáte úrody (19. 9. 2023)
  • Houbový guláš z čerstvých hub: Poctivý recept mojí babičky nic nepřekoná (19. 9. 2023)
  • 5 zázračných účinků obyčejných hrušek: Proč by ženy nad 50 měly jíst jednu denně (19. 9. 2023)
  • Naše babičky cibulové slupky nikdy nevyhazovaly. Dělaly z nich zázračné věci! (19. 9. 2023)
  • Nejlepší přírodní antibiotikum teď roste všude. Stačí si natrhat do zásoby (19. 9. 2023)
Zobrazit poslední články na iReceptář.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze