• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Info.cz

Od fine diningu k barbecue. Když chcete, aby maso vyniklo, tak je jediným kořením sůl, pepř a kouř, říká Parus

Přidat Info.cz do oblíbených
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Od fine diningu k barbecue. Když chcete, aby maso vyniklo, tak je jediným kořením sůl, pepř a kouř, říká Parus
Datum publikování: 12. 3. 2023

Jakub Parus působil ve fine dining restauracích, pracoval i jako sommeliér nebo privátní kuchař, v posledních letech se ale věnuje své největší vášni, kterou je americké barbecue. „Kromě toho taky vyrábím grily a nože. Dnes jdou už sehnat dobré kusy, ale když jsem začínal, tak tu nebylo vůbec nic, takže nezbylo než si to udělat sám v dílně,“ říká Parus, který do USA létá objevovat taje řemesel grilování a uzení. „Jsou tam špičkoví šéfkuchaři,...

Přečíst celý článek na Info.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Info.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
fine dining barbecue Co říká plevel kuchař Proč se říká bobkový list Grily Grilování a uzení Maso na grilování Maso na uzení dnes
Doporučené články
  • Naše zahrada
    Dejte do praní pepř – oživí i opravdu zašlé textilie (Naše zahrada, 9. 1. 2024)
  • Tojesenzace.cz
    Zázračné plody pepřovníku. Barevné varianty, zdravotní benefity a nejlepší pepř na světě (Tojesenzace.cz, 13. 3. 2023)
  • Naše zahrada
    Jak grilovat panenku: Stačí pepř, sůl, správná teplota a doba grilování (Naše zahrada, 14. 1. 2024)
  • Hobby.cz
    Pohlreichovy grilovací fígle. Křupavou kůrku získáte jednoduchou glazurou (Hobby.cz, 19. 8. 2021)
  • Plné zdraví
    Citron, sůl, pepř: Šikovná trojka si poradí s bolestí v krku nebo třeba s hubnutím (Plné zdraví, 15. 3. 2024)
  • iLuxus.cz
    Nové jarní menu v Kampa Parku oslavuje svěžest (iLuxus.cz, 28. 4. 2025)
  • iReceptář.cz
    Smíchejte sůl, pepř a citrón. Pomůže se čtyřmi neduhy, co prášky zvládají těžko (iReceptář.cz, 28. 11. 2021)
  • Vitalia.cz
    Kořenář radí, jak ochutit zvěřinu. Protože sůl a pepř nestačí (Vitalia.cz, 4. 11. 2022)
  • Forum 24
    Od okýnka k fine diningu. Jak se fast food zabydlel v restauracích? (Forum 24, 22. 3. 2025)
Info.cz
Nejnovější články
  • Polsko v Bílém domě: Prezident Nawrocki slaví triumf, premiér Tusk počítá ztráty (4. 9. 2025)
  • Války nezačínají prvním výstřelem. Fáze nula je extrémně důležitá, připravme se, říká plk. Ivo Zelinka (4. 9. 2025)
  • Volvo definitivně zařízlo svůj trademark: Výroba klasických velkých kombíků končí bez náhrady (4. 9. 2025)
  • Platy rostou nejrychleji za jedenáct let. Jen tři země Evropy bohatnou rychleji než Česko (4. 9. 2025)
  • Více než dvojnásobek na armádu do roku 2035. Zdecháč vysvětluje, co všechno se za tím skrývá (4. 9. 2025)
Zobrazit poslední články na Info.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze