Česko by mělo usilovat o více michelinských restaurací. Měřítko pro nás není stejné, říká Kunc                                        
                                        
                                            
                                            
                                            
                                        Datum publikování: 1. 5. 2022   
                                                                                       
                                            
                                                
                                                
                                                
                                            
                                        
                                        
           
                              
                                        
                                        
                                                                      Petr Kunc je šéfkuchařem restaurace s vlastní vinici Salabka. Ta byla již potřetí zařazena do prestižního michelinského průvodce, ale Kunc se nijak netají tím, že by pro svou restauraci rád získal i michelinskou hvězdu. „Restaurace i kolektiv v ní by si to zasloužili, ale člověk vůbec neví, co vlastně ti, co hvězdy udělují, chtějí. Kdyby na to byl recept, tak to udělám, ale řekl jsem si, že na to nebudu tlačit a ono to buď přijde nebo nepřijde. Budeme...








