• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Ekonomika iDNES.cz

Odpad z restaurací končí ve směsi. Majitelé často netuší, že to tak nemá být

Přidat Ekonomika iDNES.cz do oblíbených
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Odpad z restaurací končí ve směsi. Majitelé často netuší, že to tak nemá být
Datum publikování: 21. 6. 2022

Restaurace a kavárny produkují významné množství gastroodpadu, který by měl skončit ve speciální popelnici. Podle organizace Kokoza však velká část gastroprovozů v Česku netuší, že třídit bioodpad je povinné.

Přečíst celý článek na Ekonomika iDNES.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Ekonomika iDNES.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Ekonomika - Domácí Majitelé restaurací Jak třídit odpad bioodpad kokoza Jak správně třídit odpad kavárny majitelé směsi obchod končí Zeman končí
Doporučené články
  • FAJNTIP.cz
    Strašák žen jménem endometrióza: O co jde a jak se léčí? (FAJNTIP.cz, 23. 6. 2021)
  • 21stoleti.cz
    Průměrný Brňan ročně vyhodí zhruba 37,4 kilo potravin. Co na to věda? (21stoleti.cz, 8. 3. 2023)
  • Epeníze
    Část seniorů platí za popelnice úplně zbytečně. Netuší, že je někdo nahoře odrbává (Epeníze, 21. 10. 2025)
  • Deník.cz - Magazín
    Lidé často netuší, co do odpadu nepatří. S olejem i lógrem v kanalizaci riskují (Deník.cz - Magazín, 8. 5. 2023)
  • 21stoleti.cz
    Odpad při kancelářském tisku: Proč končí miliony kazet na skládkách (21stoleti.cz, 14. 8. 2025)
  • Náš dům
    Uvařte si dokonalý vývar s pomocí banánových slupek (Náš dům, 4. 11. 2025)
  • Živě.cz
    Americký startup cvičí houby, aby se živily odpadky a vytvářely opětovně použitelné suroviny (Živě.cz, 15. 5. 2024)
  • Deník.cz - Podnikání
    Kastner: Pokud nebude mít zákazník doklad o bezinfekčnosti, nebude obsloužen (Deník.cz - Podnikání, 28. 10. 2021)
  • Ekonomika iDNES.cz
    Prázdný talíř za osm eur. Je potřeba dvojnásobná síla, hájí se restaurace (Ekonomika iDNES.cz, 24. 8. 2024)
Ekonomika iDNES.cz
Nejnovější články
  • Utáhnu povolenky? Kalkulačka iDNES.cz spočítá, jak by zdražil otop i benzin (5. 11. 2025)
    DNES
  • Konec těžby černého uhlí v Česku. Na Karvinsku vyvezou v lednu poslední vozík (5. 11. 2025)
    DNES
  • Co když stopnou vysokorychlostní tratě? Stavme aspoň do Světlé, apeluje Správa (5. 11. 2025)
    DNES
  • Dálniční známky od ledna zdraží. Kvůli novým kilometrům a inflaci (5. 11. 2025)
    DNES
  • Jak se nakupuje v nizozemské „matce“ českého Alberta. Ceny někdy překvapí (5. 11. 2025)
    DNES
Zobrazit poslední články na Ekonomika iDNES.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze