• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Ekonomika iDNES.cz

Každý den oběd v restauraci je luxus. V cizině to není běžné, říká Jan Punčochář

Přidat Ekonomika iDNES.cz do oblíbených
Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Každý den oběd v restauraci je luxus. V cizině to není běžné, říká Jan Punčochář
Datum publikování: 8. 12. 2024

Již několik let úspěšně vede ryze českou restauraci na okraji Prahy. Přesto říká, že gastronomie v posledních letech prochází nelehkým obdobím, největší problém je chybějící personál. „Lidem se nechce pracovat. Kolikrát se mě uchazeč na pozici kuchaře zeptá, jestli mu mohu nabídnout nějakou formu home office,“ prozrazuje šéfkuchař a majitel restaurací U Matěje a Stůl Jan Punčochář.

Přečíst celý článek na Ekonomika iDNES.cz

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Ekonomika iDNES.cz. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Ekonomika - Domácí Co říká plevel Jídlo v restauraci Pití v restauraci home office každý den Jan Home office tipy Home office zaměstnání Nařízení home office Zařízení home office
Doporučené články
  • Hobby.cz
    S personálem je to jako s dětmi, musíte si ho hýčkat, říká Jan Punčochář (Hobby.cz, 27. 12. 2022)
  • Hobby.cz
    Restaurace teď budou padat. Ukáže leden, únor, říká Punčochář v Rozstřelu (Hobby.cz, 9. 12. 2022)
  • Tojesenzace.cz
    O titul Hell’s Kitchen Česko budou bojovat profesionální i amatérští kuchaři.  Jan Punčochář jim každý večer připraví nový úkol (Tojesenzace.cz, 16. 8. 2025)
  • Proti šedi
    Jan Punčochář má první kuchařku (Proti šedi, 27. 9. 2024)
  • Fotbal iDNES.cz
    V Istanbulu fandí i šéfkuchař Punčochář: Těším se na Spartu i na kebab (Fotbal iDNES.cz, 14. 2. 2024)
  • Tojesenzace.cz
    Na každodenní teplý oběd dosáhne méně než třetina zaměstnanců. Může za to zdražování! (Tojesenzace.cz, 28. 8. 2023)
  • FAJNTIP.cz
    Cenné rady šéfkuchařů do kuchyně. Co by vám poradil Punčochář, Forejt nebo Kašpárek? (FAJNTIP.cz, 15. 8. 2022)
  • Revue iDNES.cz
    Za rok jsem shodil dvacet kilo, pochlubil se šéfkuchař Jan Punčochář (Revue iDNES.cz, 30. 7. 2021)
  • Vitalia.cz
    I při hubnutí se můžete najíst v restauraci. Poradíme vám, co si dát a kolik toho sníst (Vitalia.cz, 7. 3. 2025)
Ekonomika iDNES.cz
Nejnovější články
  • Konec home office narazí u zaměstnanců. Někteří se už vrátit nemohou (21. 10. 2025)
    DNES
  • Sliby, nebo vyrovnaný rozpočet? Nejdražší sezony v dopravě přijdou za dva roky (21. 10. 2025)
    DNES
  • Otevírací doba 17. listopadu 2025: které obchody mají otevřeno? (20. 10. 2025)
  • Jepičí život, či trvalé fenomény? Kam kráčejí Labubu, matcha nebo pohárek Stanley (20. 10. 2025)
  • Austrálie zaostává se zásobami pohonných hmot. Hrozí potíže, varují kritici (20. 10. 2025)
Zobrazit poslední články na Ekonomika iDNES.cz
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze