• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Deník.cz - Podnikání

S grilem to umíme, u masa jsme ale příliš konzervativní, říká majitel restaurace

Přidat Deník.cz - Podnikání do oblíbených


Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
S grilem to umíme, u masa jsme ale příliš konzervativní, říká majitel restaurace
Datum publikování: 20. 7. 2022

Kdo má rád pořádný kus steakového masa, přijde si na své v restauraci Udírna v Jindřichově Hradci. Její specialitou jsou především nejrůznější druhy steaků a také žebra, dodělávaná na otevřeném ohni. Ochutnáte tu speciality z celého světa, jako hovězí steaková masa z Jižní i Severní Ameriky, Austrálie, Japonska nebo bizoní steakové maso z lokální farmy.

Přečíst celý článek na Deník.cz - Podnikání

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Deník.cz - Podnikání. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Podnikání bez masa Cena masa Ceny masa Čerstvost masa Grilování masa Chuť masa Krájení masa kvalita masa Marinování masa Masa vody
Doporučené články
  • Deník.cz - Podnikání
    Abych to zvládal, musel jsem prodat i auto, říká majitel restaurace U Hořínků (Deník.cz - Podnikání, 26. 4. 2021)
  • Podnikatel.cz
    Orientální restaurace v centru Prahy nabízela menu z prošlého masa (Podnikatel.cz, 7. 7. 2023)
  • Penize.cz
    Otevřel bych, ale nechci přijít o podporu, říká majitel hospody (Penize.cz, 11. 5. 2021)
  • Podnikatel.cz
    Oběd bez masa? Pro restaurace jen minimální rozdíl. Podívejte se na ceny (Podnikatel.cz, 8. 11. 2021)
  • Vitalia.cz
    Hosté už nejsou tak vstřícní, říká majitel restaurace Sůl a Řepa (Vitalia.cz, 7. 1. 2022)
  • Deník.cz - Zprávy
    U Kojota sedm týdnů po požáru: Restaurace už tam nikdy nebude, říká majitel domu (Deník.cz - Zprávy, 5. 3. 2025)
  • Deník.cz - Podnikání
    Tradiční vánoční cukroví. Výrobce zdravé náhrady masa nabízí nový sortiment (Deník.cz - Podnikání, 23. 12. 2021)
  • Zprávy iDNES.cz
    O hořácích jsem věděl. Snad bylo vše povolené, říká majitel domu v Mostě (Zprávy iDNES.cz, 13. 1. 2025)
  • Deník.cz - Zprávy
    Buřty v parku či na náměstí. Městské grilování je čím dál populárnější (Deník.cz - Zprávy, 29. 5. 2022)
Deník.cz - Podnikání
Nejnovější články
  • Začal kabelkou pro přítelkyni. Řemeslník a vědec úspěšně vyrábí kožené tašky (21. 7. 2025)
    DNES
  • Ze stavaře se stal úspěšný farmář. Na severu Čech ekologicky chová krávy i ovce (16. 7. 2025)
  • Právní poradna: jak vypovědět smlouvu problémovým nájemníkům? (15. 7. 2025)
  • Lekavá kočka či skleněná tapeta. Návrhářka interiérů občas řeší nezvyklé situace (14. 7. 2025)
  • Podmáčené louky proměnil v rybníky. Muž z Kravař chová ryby a má i prodejnu (11. 7. 2025)
Zobrazit poslední články na Deník.cz - Podnikání
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze