• Moje
  • Zpravodajství
  • Celebrity & bulvár
  • Sportovní
  • Ekonomické
  • Technologie
  • Životní styl
  • Pro ženy
  • Pro seniory
  • Auto&moto
  • Bydlení a zahrada
  • Kulturní
  • Vědecké, naučné a záhady
  • Magazíny
  • Blogy
Deník.cz - Magazín

Veganský předkrm byl oříšek, miluju maso a ryby, říká český kuchař roku

Přidat Deník.cz - Magazín do oblíbených


Doporučujeme:  Nastavte si sledování zajímavých článků a podcastů podle toho, co Vás zajímá.   Nastavit
Veganský předkrm byl oříšek, miluju maso a ryby, říká český kuchař roku
Datum publikování: 13. 7. 2022

/ROZHOVOR/ Sedmatřicetiletý šéfkuchař a majitel vrchlabského podniku Farma Steak & Fish Restaurant Vrchlabí Lukáš Čížek se v květnu stal českým Kuchařem roku 2022 v soutěži, kterou pořádala Asociace kuchařů a cukrářů ČR při největší gastronomické události roku, veletrhu Bidfood Expo na výstavišti v pražských Letňanech. „Inspiraci rád hledám ve fotkách, když vidím, jak jídlo vypadá na talíři. To mě zajímá," prozrazuje, kde sbírá nápady....

Přečíst celý článek na Deník.cz - Magazín

Upoutávka na článek je uveřejněna se svolením Deník.cz - Magazín. Celý článek si můžete přečíst zde.

Související témata
Magazín Rozhovor Lukáš Rymer Fish kuchař předkrm Vrchlabí Asociace autoškol ČR expo majitel Nápady největší poklad ČR
Doporučené články
  • Hobby.cz
    Kuchař Kašpárek je génius v doladění chuti, shodli se kolegové v Souboji (Hobby.cz, 25. 10. 2022)
  • Plné zdraví
    Pescetariánství: Žádné maso, povoleny jsou jenom ryby (Plné zdraví, 10. 6. 2023)
  • Tojesenzace.cz
    Silvestrovským pomazánkám sedne nejen česnek, ale i ryby, maso a ovoce (Tojesenzace.cz, 24. 12. 2023)
  • iSport.cz
    Co dělá kuchař v autobuse? Šulc s Karabcem o letním přestupu i jízdě Lyonu (iSport.cz, 2. 9. 2025)
  • Vitalia.cz
    Burgery a párky bez masa se musí jmenovat jinak, chtějí výrobci (Vitalia.cz, 14. 9. 2022)
  • Zdravezpravy.cz
    Kuchař Dragan: Když maso, tak třeba panenku v krustě (Zdravezpravy.cz, 22. 7. 2023)
  • Deník.cz - Magazín
    Těhotnej kuchař radí, jak na burger (Deník.cz - Magazín, 2. 9. 2022)
  • WomanOnly
    Carpaccio z hovězího, tuňáka nebo lososa. Snadný, chutný a rychlý předkrm (WomanOnly, 8. 11. 2021)
  • Blog iDNES.cz
    Proč se rybí maso liší od ostatních druhů masa? (Blog iDNES.cz, 7. 11. 2024)
Deník.cz - Magazín
Nejnovější články
  • Autem na výlet do Polska: Jantarová komnata v Mamerkách září jako poklad (2. 9. 2025)
  • Keanu Reeves se v Hollywoodu vymyká: Miliony na charitu a miluje ženu s šedinami (2. 9. 2025)
  • Vůně dřeva a horký dech ohně. Umělkyně z Poděbrad oživuje pyrografii (2. 9. 2025)
  • Nová zbraň policie: Maskované dodávky Iveco, které mají oči všude. Pozor na ně (2. 9. 2025)
  • V lázních připravují speciální programy pro důchodce. Obsahují nejen procedury (2. 9. 2025)
Zobrazit poslední články na Deník.cz - Magazín
© Copyright 2020 ČerstvéZprávy.cz
Oblíbená vyhledávání

Provozovatel: TRAFFIC DRIVER s.r.o. (IČO: 24179205) se sídlem Praha 3 - Žižkov, Husinecká 903/10, PSČ 13000. Spisová značka: C 186037 vedená u Městského soudu v Praze